preloader

V obdobju od februarja do avgusta 2021 izvajamo projekt "Razvoj spletišč in E-poslovanje za podjetje Easytrans d.o.o.", ki zajema naslednje ukrepe:

  1. Elektronska izmenjava med partnerji
  2. Spletne strani za tuje trge
  3. Spletne trgovine
  4. Produktno-prodajni video
  5. Krepitev kompetenc - usposabljanja

Z operacijo E-Easytrans želimo vzpostaviti elektronsko poslovanje, s katerim bomo še bolj konkurenčni v poslovanju, zlasti na tujem trgu in s tem povečati tržni delež na tujem trgu.

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022« sofinancirata republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v vrednosti 30.000 €.


Izvedba usposabljanja

Izobraževanje EasyTrans

Dne 19. in 20. 8. 2021 je podjetje Nasvet.com, internet marketing, Radoš Skrt, s.p. v sklopu ukrepa št. 5 izvedlo usposabljanje z naslednjo vsebino:

Izobraževanje je potekalo prek Zooma v obliki seminarja, s prikazom številnih praktičnih primerov. Na izobraževanju smo vsebinsko obdelali osnove internetnega marketinga kot so: kako do oglasnega prostora, modeli zakupa, razlike med CPC, CPM, CPA, kako izračunamo in merimo konverzije, kako se lotimo priprave oglaševalskih akcij v platformah Facebook Ads Manager in Google Ads. Pogledali smo naročnikovo spletno stran in podali konkretne predloge za vsebinsko in tehnično optimizacijo spletne strani z namenom izboljšanja organskih pozicij na Googlu, v Google Analyticsu smo prikazali možnost nastavljanja ciljnih audiencov za potrebe izvajanja remarketinga na Googlu. Med samim izobraževanjem in podajanjem vsebine je bilo veliko dvosmerne komunikacije saj smo sproti debatirali o vseh problemih in izzivih. Predavanje je bilo interaktivno zastavljeno, z namenom dvosmerne komunikacije, spodbujanja naročnika k razmišljanju in sodelovanju.


Naložbo sofinancirata republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.