preloader

Želite pripeljati nov ali rabljen avtomobil iz Nemčije? Ste izdelovalec avtomobilov ali avtodomov in jih morate dostaviti kupcem v Evropi? Imate počitniško prikolico ali mobilno hiško, ki bi jo radi preselili na drugo lokacijo? Potrebujete hitro asistenco in vleko pokvarjenega vozila?

To je le nekaj najpogostejših vsakodnevnih izzivov, s katerimi se ukvarjamo v podjetju EASYTRANS d.o.o.. Specializirani smo za mednarodne prevoze novih osebnih vozil, avtodomov in tovornih vozil po vsej Evropi. Prevoze opravljamo za znane evropske proizvajalce vozil, avtodomov, mobilnih hišk in kamp prikolic.

V podjetju se zavedamo, da je prevoz vozil odgovorna in pogosto stresna naloga. Zato za svoje stranke uredimo vso logistiko, od dogovorov o času in kraju prevzema, do varne dostave na dogovorjeno mesto. S strankami sodelujemo in skupaj poiščemo najboljšo rešitev, tako z vidika časa dostave kot tudi stroška prevoza.

Našim strankam nudimo celovito logistično ponudbo ter organizacijo transporta po vsej Evropi, Rusiji, Kazahstanu, Armeniji, Azerbajdžanu, Gruziji, Turčiji in državah bivše Jugoslavije.

V podjetju razpolagamo sodobnim voznim parkom z več kot 50 avto transportnimi tovornimi vozili, ki vsa izpolnjujejo najmodernejše ekološke standarde e(EURO 5 in EURO 6).