preloader

Dodatna dejavnost podjetja EASYTRANS oziroma njegova poslovna enota, se imenuje Easy vrtine. Gre za hitro rastočo dejavnost z izjemnim strokovnim potencialom, ki obsega načrtovanje, projektiranje in izvedbo učinkovitih ogrevalnih sistemov z geotermalnim vrtanjem, vgradnjo geosond in izdelavo vodnjakov za ogrevanje in hlajenje z zemeljsko energijo.

Naš cilj je vzpostavitev ekološko učinkovitega, maksimalno varčnega ogrevalnega sistema, ki predstavlja alternativni vir konvencionalnim načinom ogrevanja ter zagotavlja ekonomsko in trajnostno rešitev ogrevanja in hlajenja prostorov.

Z najsodobnejšo opremo ter strokovnimi in usposobljenimi kadri, vam nudimo zanesljivega poslovnega partnerja in zagotavljamo vrhunsko kakovost pri izvedbi storitev vrtanja in vgradnje geosond za toplotne črpalke zemlja/voda ter izdelavo vodnjakov za toplotne črpalke voda/voda. Vrtanje opravljamo z vrtalnim strojem Hütte 205 GT, ki ga poganja 25-barski Atlas Copco XRVS 336 kompresor, s katerim lahko vrtino zvrtamo do globine 200 m.

Vsem našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovito storitev od pomoči pri pridobivanju dovoljenj za raziskavo podzemnih voda, izvedbi vrtin za toplotne črpalke z vso potrebno opremo, testi in črpalnimi preizkusi, izvedbo rudarskih načrtov in strokovnimi poročili po zaključku vrtanja.

Sodelujemo tudi z eko skladom in vam svetujemo pri pridobitvami subvencij.

Za več informacij o Easy vrtinah obiščite www.easy-vrtine.si

Easy vrtine

Oglejte si video